вторник, 8 октомври 2013 г.

Катаклизмите – причини и Ритми. Не да оцеляваш, но да живееш.

Мъж създава бизнес и така навлиза в много ситуации и привлича вниманието към себе си, не само по отношение на възгледите си. Планетата също се променя взамисимост от груповата карма на субектите, които живеят на нея, променят траекторията и, също както студентите, които по някое време, сменят траекторията си (пътят на движението си) и вместо да продължат да работят в лаборатория, започват да правят бизнес. Това, което става в света през последните две столетия спира всичко, което се е случвало през десетки векове или дори стотици векове, което разбира се засяга траекторията на Слънчевата система, а не само на нашата Планета и най-важно … Учителите (включително и тези, които са наречени астероиди) са привлечени както гангстерите са привлечени от безнеса. Увеличеното количество на един вид енергии, ни показва, че има липса на други енергии и в този случай се образуват вакуумни канали, през които започват да се привличат друг вид енергии, което е необходимо за един субект, както храненето, Учителите, и така привлечени те изтласкват увеличените енергии в друга зона на Пространството. Планетата е също субект, който живее съобразно универсалните закони на Пространсвото, както човека, камъка, водата…
Енергиите на агресията, които се изляха през последните две столетия и се натрупаха масивно, увеличени от оръжията за масово унищожение, стачки, протести…, които не само се изсипаха към съседни страни, хора, нации, те се изсипват и към Пространството – и сега е време да се посрещнат последствията. Във всякакъв смисъл. Ние не се опитваме да ви плашим, това е само заключение за бъдещи факти и нашата работа е да се помогне на тези, които все още спят, които все още не вървят по пътя водещ към Бог, които се съмняват, които не искат да разберат, че в Пространството няма нищо без причина и едно увеличаване на определени енергии, не възниква само от желанията на субектите. По-добре би било за хората, ако можеха да разберат, че големият знак за тях е в това, че около тях повече и повече хора се опитват да ги насочат към Бог, а не да ги насочват към стадото и да вземат енергии от тях, което се е случвало преди. За този, който може да види Бога, бедствията и катаклизмите са като изпъждане на газове на съсед зад стената, единственото важно и основно нещо е ветилацията, където е той да работи, така че той да не се задуши.
Тези, които разбират, че катаклизъм или дори апокалипсис не могат да сторят нищо лошо на някой, който е с високо ниво на Съ-знание, те не се страхуват за себе си, те просто се опитват да покажат това на другите, какво ще стане с тях съвсем скоро и колко лесно могат да се измъкнат от лавината. Всичко, което е необходимо е да се започне да се разбира какво е Бог и тогава детето на Фин план ще стане независимо и катаклизмите наистина няма да са ужасяващи. Ние няколко пъти повторихме какво представлява Ада – движение назад. Какъвто и да е катаклизма, той наподобява много изгонване на газове, като сравнение за тези, които не искат да отидат по-нататък. Ада е да скочиш обратно към миналото с някакви остатъчни спомени. Нека проверим: високопоставен служител е премахнат от своя пост и изпратен в малко провинциално селце. След всичко, запомня какво е било преди, той все още има обноски, но всичко което може да направи сега е да удари чистач на тротоари по лицето и нищо повече. Не го бъркайте със законите на Пространството, не се подчинявайте, като тези, които, чакат Света да се превие под тях. Тези, които ги игнорират полетяват, като коркови тапи към миналото.

Няма коментари:

Публикуване на коментар