вторник, 8 октомври 2013 г.

Холограма на една обективна реалност.

Този въпрос е сложен и ние ще го разгледаме, процедирайки от простото към сложното - този, който не се измори, ще проумее.

ОСНОВА

- Във всеки план се появяват САМО енергиите, съответстващи на честотата на плана - другите енергии НЕ МОГАТ да се появят в него, защото всеки план живее в специален диапазон от честоти.
- В грубия план (като например Материалния Свят) се появяват енергии, които са по-гъсти и с по-ниска честота на субекта, а Фините енергии (високата честота) се явяват холограма на Финия план.
- В Грубия план се явява недостиг на Опит за определена среда.
- Този недостиг не се явява във Финия план, също както не се явява и излишъкът.
- Излишъкът от енергия отива в паралелни планове, в смисъл, че е налично относително еднакво ниво на Познание- в Пространството не трябва да има излишъци.
- ВСИЧКО е едновременно и оригинал, и холограма - също както Горното ръководи долното, и както долното ръководи Горното, и посредничещите сили играят своята роля. Силата на влияние се определя главно от нивото на Съ-Знание (Съвместно Знание) на субекта, плана, територията... и в добавка, изискванията на всяко ниво и на Цялото.
-ВСИЧКО в Пространството е сферично, или се стреми да стане сферично. Оттук и понятия като: гъст, фин, висок, нисък, са дадени само заради простотата. Пространството не е шкафче за книги, а сфера.

Но първо да е захванем с простото:

Нека започнем отзад-напред: и така, какво е холограма на СУБективната реалност? Ако е налична холограма, то тя разкрива това, което е на други места, но това, което тя разкрива може да е лъжа. В новогодишен клип заснели баща, който е облечен като Дядо Коледа. Когато гледат клипа след това, виждат Дядо Коледа, но бащата в костюм не може да се види. Проекторът е показал обективно това, което камерата е заснела обективно, но ето че именно бащата е облечен с костюма. Оказва се, че обективното предаване на информация, също както по телевизията, не винаги е вярно и може да е СУБективно. Но този, който Знае, знае, че бащата е облечен в костюма, и не се поддава на грешка, докато гледа клипа. По отношение на това, можем да кажем - за един това, което се излъчва, е дядо Коледа, а други го възприемат като баща, преоблечен като Дядо Коледа. Този въпрос е крайно сложен и трябва да се връщаме към него, и като за начало е нужно да се Учи - Бог е Любов, а не цербер, и позволява на всеки да прави това, което иска, в рамките на определени условия, определени от НЕГОВАТА КАРМА. Условия? Без костюм и ръкомахайки с ръце няма как да се издигнете в стратосферата. Относно това, можем да кажем - искате да се представите по лъжлив начин; моля, давайте, но какво ще се случи след това... – Искате да сгрешите, защото отказвате да видите Истината, моля, давайте, но какво ще се случи тогава...

Холограмата изобразява нещо на друго място. Ние не се интересуваме от това да използваме умни думи като телепортация и т.н. Много хора вярват дълбоко, дълбоко погрешно, че всичко, което виждат, не е реално, а илюзия, дело на мозъка. Много „учени” са стигнали до психиатрията, защото са се опитвали борбено да докажат този постулат. Кола с ръчна предавка може да накара двигателя да обръща посоката на колелата, и колелата могат да обръщат посоката на двигателя. Това е ОСНОВАТА, която трябва да се научи. Пространството е РЕАЛНОСТ ВЪВ ВСЯКА ЕДНА СВОЯ ТОЧКА!

Къде е скрита грешката, сякаш нашият свят е илюзия? Фактът е, че не се разбира Кой е Бог, и ние трябва да започнем с факта, че Бог е ВСИЧКО и няма еднопосочни ПЪТИЩА, и дори когато има подобен път, ще има и път, отиващ в обратната посока. Даже Пътят през Черната дупка не е еднопосочен, но това е друга тема.

РАЗБЕРЕТЕ: показването на нещо, някъде, със сигурност ще доведе до обратен сигнал и ще промени „нещото”, както и „някъде”-то. Показването на нещо, някъде, ПРОМЕНЯ баланса на енергиите, вземайки ги от едно място и изпращайки ги на друго. Но това не е всичко. Показването на филм за страната X на човек в страната Y, променя човека и той скоро ще започне да променя страната Х, след което той ще покаже на страната Х повече от това, което се случва във филма. Страната Х го е променила към по-лошо, и той използва това срещу нея. Не очаквайте, че една холограма на обективна реалност ще бъде обикновено визуално изображение! Пълната холограма - това са КАЧЕСТВА, а не просто 4D - образи. Чаят в чашата е кафява течност, но след като човек започне да го пие, той става вкусен, има аромат на билки, и е сладък.

Показахме по простия начин - пейзаж – камера – проектор – екран – мозъкът на зрителя. Нека сега усложним нещата.

Няколко рентгенови лъча са слети в едно и озарени от проектор. Ако са само два лъча, тогава имаме симбиоза на две, нека кажем различни гръдни клетки, и все пак можем да видим това, че двата образа са поставени един върху друг. Образът изглежда нереалистичен за непосветения. Ако вземем десет кадъра и ги наложим един върху друг, при осветяването им те ще покажат нещо, което е трудно за разбиране и само професионалист може да го разбере.

При всички тези случаи ще видим холограма на една обективна реалност, защото изображенията са реални, и това, че те са сляти също е реалност. Още повече, че изображенията може да са на един човек, но на различна възраст. И ако те изобразяват десет души, това също няма да е лъжа, защото те всички принадлежат към човечеството и населението на Планетата.

Да вземем проектора и да покажем десет филма наведнъж, при положение, че това са различни филми, заснети по едно и също време в различни части на Планетата. Екранът ще бъде ... за обикновения човек, но този, който има високочестотен мозък ще може да разгледа всички десет филма едновременно и за кратко време ще разбере как тече животът на Планетата. Това е също холограма на една обективна реалност.

Нека сложим камери навсякъде по Планетата и отправим сигналите от тях към едно и също място в космоса чрез 3D технология. Резултатът ще бъде копие на Планетата ни, но повърхностно отвътре копие.

Нека сега сложим камерите не само отвън, но също така под водата и под земята, както и в центъра. Когато те започнат да излъчват, Планетата ни ще се яви в цялата си красота. Това също е холограма на една обективна реалност. Ако камерите са перфектни и биха могли да предадат всички компоненти, включително качеството, ще получим реално копие на Планетата ни. Ако камерите и сензорите са инсталирани и в оригинала, и в копието, тогава би имало взаимосвързан процес, който се случва в реалността, в сферата на Бог, защото Неговите технологии са много по-съвършени от човешките.

Всеки обект, както и група от неща, като например планети, галактики, цивилизации, ЕДНОВРЕМЕННО чрез Божиите камери и сензори е представен във всеки от плановете. Какъв е планът? В този момент той е просто един кадър, снимка, рентгенов лъч. Но в живота ни той е филм. И когато ЕДНОВРЕМЕННО с всички планове, всяко нещо дава информация за себе си на Материалния Свят, това значи, че ЕДНОВРЕМЕННО излъчва много филми и образи чрез двустранна технология 18... DD, а не просто 3D, това се транслира в нашия план, в нашия диапазон, по-точно казано в диапазона, в който можем да виждаме ние и нашите уреди, ние вече виждаме това, което наричаме Вселената. Това, че хората не я виждат и я наричат измислица на Природоведите, не пречи на Фините планове да продължат да живеят.

Зависими от нашите способности, но разбирайки, че нашите инструменти - очи, уши, нос, кожа, уста - оперират в един и същи диапазон, ние, хората, виждаме това, което наричаме Вселената, почти еднакво. Някои виждат малко повече, други - по-малко, но все пак тя изглежда сходна. Но тогава се оказва, че не във всяко кътче на Планетата звездите са така ярки, както в Чили или в планините, и не така замърсени, както в столиците. Изненада.

Поради липсата на звезди, нека направим сравнение с пара-вода-лед. 100 литра пара при температури над 100 °C в стъклена колба, изглеждат като мъгла. Да намалим температурата и получаваме, да кажем, 5 литра чиста вода. Намаляваме още температурата и получаваме 5.5 литра лед, отразяващ слънчевите лъчи, и тогава всичко това започва да изглежда доста по-различно, отколкото водата или парата. Оказва се, че обективната реалност изглежда различно при различни температури. О! Това е само температура, но ако започнете да експериментирате с налягане, околна среда, време... Е, при това положение парата може да се окаже дори сирене!

Планетите, газовете, клъстърите, които виждаме с очите си, през телескопа, през трансформатори, са напълно реални, но съществува холограма на множество планове. ЕДНОВРЕМЕННО холограма и контролиращ субект. Това не означава, че на другите планове това също е планета, и то съвсем същата! Това значи, че чрез ДВУСТРАННИ технологии 18 ... DD много изображения се излъчват ЕДНОВРЕМЕННО на място, на което можем да видим планета, астероид... И не само образите са излъчвани, но и СУМАТА от качества и свойства!

Помните ли как бяха правени анимациите по-рано, с полагане на филм под филма, преди изобретяването на компютрите? Филмите се наслагваха и всички те заедно създаваха гъст обемен субект. И не само се изобразява, но и се изпраща обратен сигнал към плановете, от които е дошъл образът. И сигналът може да бъде контролиращ и мощен. Силата на сигнала и неговото въздействие се регулират автоматично от законите на Пространството, и, разбира се, крайното устройство не може със 100 % да влияе на своите прародители. Иначе, глупавият може просто да убие прародителите и след това- Бог. Под въздействието на средата на този нов план, холограмата на обективната реалност започва да се променя, също както парата се превръща във вода.
Това, което виждаме като планета, в други планове може да е цяла цивилизация, и когато нашите телескопи наблюдават как големи звезди се превръщат в черни дупки, знайте, че това е проблематична цивилизация, която е трябвало да се пречисти. За преработка, за разглобяване на частите й! Цивилизация, чиито членове не са искали да живеят според законите на Пространството, и са искали само ТЕ САМИТЕ, ТЕ САМИТЕ, и никой друг, и със сигурност не Бог, са организирали бягството си в черната дупка. Само ТЕ, с техните лъжи, арогантност, агресия. Както помним, ВСИЧКИ ЗАКОНИ НА ПРОСТРАНСТВОТО СА УНИВЕРСАЛНИ, което значи, че това, което се случва на нашата планета по време на оползотворяване на разбити автомобили, може да се случи на всеки член или група (малка или голяма) в Пространството.

Много хора обичат да се представят НЕ такива, каквито са в действителност. Защо, според вас, толкова много ловци стрелят по колегите си „случайно”, бъркайки ги с лос. Наскоро в Америка бяха убити човек, облечен като снежен човек, и дете, чийто баща го помислил за крадец. За хроничните лъжци е време да помислят относно това: да си вземеш холограма на НЯКОЙ ДРУГ, може да значи и да поемеш куршум, насочен към другия човек. Например случаите с близнаци. Това е само едно малко докосване до голямата тема за холограмите, теми, покрай които някой ще разкрие механизмите на холограмите, принципите за работа с Пространството, но не механизми, които са прости като тези, използвани от магьосниците и екстрасенсите.

Всеки квант в Пространството има свои мама и татко (дори и по прост начин). В пространството няма сираци, и дори онези, които напълно са обърнали гръб на Бога не могат да са сираци, защото Пространството никога не им обръща гръб. Даже ако този сирак бива преработен. Разбирайки тази проста Абсолютна Истина, е по-лесно да се проумее, че даже и най-елементарната холограма се състои от кванти, от които се състоят дори субтитрите на екрана, кванти, които имат връзка със своите прародители. Със сигурност не самите кванти се движат между камерата, компютъра и проектора - но всеки квант играе своята роля в определен момент и на определено място.

Седейки в киното, сте видели, че един лъч се движи от проектора към екрана - това не са летящи кванти, а просто един квант, който предава информация на друг, бутайки го по рамото, и под въздействието на информацията, излизаща от проектора, той е осветен. Всяка информация променя Пространството и средата, също както огънят променя средата в тенджерата, така и всяка информация, която излиза отнякъде. Дори и във вакуума на Пространството, нито един квант не лети из пустотата! Квантите на Слънцето идват на Земята? Сигурно е възможно някои от тях да дойдат, но не всички. Да се провери това не е трудно, ако си спомните една детска игра, при която обектът се предава от един човек на друг в кръг - всички се фокусират върху движещия се обект, а не върху хората, които стоят неподвижно в една точка. Във водата звуковият сигнал може да бъде излъчван през големи разстояния, но водата не се движи с него, всеки квант притискайки другия. Например, според изчисленията на математиците (просто казано) отнема сто години, за да може една капка вода да бъде на дъното и на повърхността на морето. Всеки квант, също както хората в кръга, също както брокера на компютъра, просто предават информация (обектът също е информация) на един на друг, а той- на трети... Електричеството не преминава през жици, както вярва школната физика- квантите се удрят един друг по рамената и предават информация по целия път от генератора до потребителя. Нещо повече, трябва да помним, че в Пространството няма еднопосочен Път- изпращайки информация в една посока, в същата степен квантът изпраща и в другата, но хората изобщо не могат да използват това, даже и в колайдер, поради това, че брънките на веригата са в различни планове, и даже нещо повече- те се намират от двете страни на условно поле. Само някой, който е станал НЕУТРАЛЕН може да използва енергията от двете страни.

Трябва да проумеем, че една холограма, например нашата Планета, както се вижда в статията, не представлява телепортация на кванти, а нещо съвсем различно- кванти, които играят ролята, зададена им от Режисьора, базирана на техния Опит, Карма. За да избегнем объркване в края на темата, трябва да разберете, че субектът във всеки план не само изглежда различно, също както майката в спалнята, в кухнята, на работа... но също така и самите кванти са качествено различни един от друг и всеки от тях си има собствена професия, зависеща от опита му. Вакуумът на Пространството е средството за транспорт, а Духът- обединяващото средство. Всеки квант притежава толкова много памет, че само квантите, които служат като пощальони, трябва да пътуват през Вакуума на Пространството, помнейки цялата информация, която трябва да пренесат. Този процес може да се сравни с трансфера на силно компресиран файл, който се отличава съществено от трансмисията на обикновен Морзов код. Лесно е да се провери, че всеки квант има различни данни на всеки един план: децата, учениците, студентите, работниците, инженерите, пенсионерите имат различни качества, характеристики и способности. Всеки квант расте, узрява, Учи, работи... и с всяка една стъпка той се изкачва все повече и повече в йерархията. Помните ли с какво започна Драйзер, главният герой от „Трилогия на желанието“, който после стана милионер? Той купи кутия със сапун и я занесе на собственика на магазина, печелейки от това. Но вие ще кажете, че квантите не се появяват в толкова голям размер, както хората? И вие ще сте прави, но за да разберете какъв вид квант е човекът, има още много да учите. И по Пътя има едно голямо препятствие, което не ни позволява да разбираме- Кой е Душа, кой съм аз? - и това е убеждението (с малки букви), че „аз“ съм физическо тяло. Физическото тяло също е холограма, както и всяко друго тяло, но понастоящем невидима за нас. Всяко тяло ЕДНОВРЕМЕННО е холограма и ръководител.

Няма коментари:

Публикуване на коментар