вторник, 8 октомври 2013 г.

Разбиваме митове.

Най-неблагодарната и най-опасната от всички теми, но след като не очакваш БлагоДарност, то няма от какво да се страхуваш :).

Както сте забелязали, за Природоведите всякакви авторитети, са дълбоко под кила, защото ръководейки се от законите на Пространстовото може смело да съдите който си поискате - с какъвто съд съдиш, с такъв и теб ще съдят. В съда на законите на Пространството, както и да го погледнеш, всеки ще бъде подсъдим, така че няма и от какво да се стахувате.

ФЪНШУИ различни... Има огромно множество нива на Съ-Знанието и следователно за всяко от тях има свои дрънкалки, играчки, схеми, инструменти, водещи към Висшия Разум. Разнообразните фъншуи не са нищо друго освен играчки за деца от началното училище, в които се е събудил интерес към буквара, но за които все още не е достъпен учебника по аритметика. Не се вълнувайте толкова, ще настъпи времето, когато ще се убедите в това, ако не заседнете задълго в емоциите. Ние вече неведнъж сме показвали как и от кого са се създавали така популярните в стадото Веди, същото може да се каже и за фъншуите - създавани са от страхливци, които в несъзнателно състояние, изплашени от отговорността за своите шегички са решили да се защитават от Бог. Това е било отдавна, още преди да е била създадена баснята на Крилов “Мармозетка и очила”, преди да се е появил на бял свят анекдотът за безполезността на разместването на мебелите в публичния дом. Фъншуй би могло да се преведе на руски опростено - сборник на страхове и фолклор - но ние ще предпочетем друг превод - комерсиален продукт за обучение на глупаци и деца посредством ролеви игри с предмети и енергии, работещ на принципа на обучението на служебни кучета - към оставено парче месо се включва кондензатор, като те удари един-два пъти тока, оставено месо или месо от чужди ръце няма да вземаш. Всичко, което е описано по-долу ако не е пряка работа със Съ-Знанието, е промеждутъчни обучаващи средства, водещи към формирането на Съ-Знателен субект. Нито един от параграфите, както на базовите фъншуи, така и на множеството гнили надстройки от типа, кога и през кой прозорец да се изнася боклука, не могат да заменят работата над грешките, не могат да не замърсяват Кармата, но с това не по-малко способстват за разширяване на кръгозора. Затова и няма да отхвърляме ползата НА КАЧЕСТВЕНО НИВО от фъншуите. Предлагаме - дайте за тестване какъвто си пожелаете пример от фъншуите, а ние ще се опитаме да покажем, как със Съ-Знание, без преместване на столовете, можете да си донесете къде по-голяма полза, при това без да включвате закона за противотежестите ПРОТИВ СЕБЕ СИ. Надяваме се помните - енергиите са огромно множество и те пресичат РАВНОМЕРНО цялото Пространство, за да не се създават сериозни напрежения, способстващи Неговото изкривяване, и в крайна сметка, можещи да доведат до колапс. Също така напомняме - издърпването на одеалото към себе си е смела постъпка, защото може да има като последствие удар по лицето от този, когото сте отвили, а във връзка с това трябва да се помни - според законите на Пространството на всеки се дават точно толкова, и такива енергии, които той е заслужил, а всичко, което той се опитва да захапе в повече, ще му бъде дадено на кредит, възможно с последващ удар по муцуната от пружината на закона на противотежестите, ако кредитът се изхарчи не за развитие на Съ-Знанието. Ето ви фъншуите... давайте примери, които могат “да ощастливят”, а ние ще добавим.

Коментар от групата - чувал съм, че според фъншуй, в столовата трябва да има огледала, уж че това увеличава енергията от храната.

Това е … както да се “вярва” в това, че дори вместо Е е написал З, а не случайно за задн.. си е спомнил. Видимо американските хамбургери с крака, ще искат да ядат в огледални палати, явно са прекалили с огледалата. Ако на масата сервират живи стриди върху лед и ги полеят с лимон, огледалата така ще усилят техните емоции, че няма да ви се види малко. Огледалата усилват много неща и как протича този процес сме писали по-рано, но трябва да се разбира, че от огледало до огледало има разлика дори по конструктивни особености, а следователно, неявявайки се Цялото, а само частица, отразяват само някои енергии. Опитайте да умножите и отразите в огледало: безцветни газове, мисли за законите на Пространството в състояние на неутралитет. Според законите на Пространството, да бъде това ясно на всички - на отражение подлежи само това, което не съответства на законите на Пространството. Ето, стана ясно защо Максим Е със З е объркал, сега вие знаете кои енергии от храната се усилват и отразяват в огледалата, а на Максим персонална БлагоДарност за прекрасния пример.

Коментар от групата - такова правило от фъншуй: жилище не трябва да се строи (купува) в края на задънена улица. Не само за това, че в случай на пожар ще ви бъде трудно да се евакуирате, но и защото в такъв дом често възникват конфликти, съдебни жалби, а също можете да загубите съзнание, да се осакатите. И е много интересно, кое тогава да считаме за задънена улица?

Коментар от групата - Струва ми се, че такова твърдение на фъншуй поражда страх, неувереност, а всъщност е отсъствие на Вяра. И всеки ще получи според вярата си.

Улица без изход. Както е известно след като автомобил влезе в улица без изход той обръща и излиза. Човек със своите безизходни действия, в това число, когато е свикнал да спира автомобила с предницата в бордюра, не със задницата, създава алгоритъм за движение по улици без изход. Това е страшен алгоритъм. По отношение на енергиите - ОЩЕ ВЕДНЪЖ - в това число и за коментара на Емилия - Пространството е изтъкано от множество енергии, относително равномерно разпределени по цялото пространство. Ако не беше така биха възникнали твърде силни изкривявания и Пространството би се събрало в точка. На всеки от плановете има свои енергии и те могат да имат достатъчно съществени изкривявания, но обединени в едно с отчитането на всички планове, енергиите образуват равномерната картина на вечността. В зависимост от нивото на Съ-Знание на човека, той или използва само част от енергиите или всички на веднъж. В първия случай ситуацията не е просто без изход, а самият живот е Ад, тъй като живее в постоянно напречно положение спрямо енергиите, а във втория случай, където и да живее човекът, Вярата в Единния Бог, в ЕДИНСТВОТО НА ЕНЕРГИИТЕ, му позволява да се намира на всяко място, по всяко време в баланс с всички енергии. Повтаряме - всеки със своето ДНЕШНО Съ-Знание живее на това или онова ниво на развитие, в Ада или в Рая. Да се провери е просто. Този който има алергия я е получил заради изкривявания на своето Съ-Знание, поради това не може да се храни с енергията на портокалите, които съставят определен диапазон енергии. Такъв човек може да не обича, да кажем елда и тогава се образува още една дупка и така се натрупва цял сегмент енергии, в които този човек не живее, а следователно се получава, че той съществува в задъдена улица. Всякаквите фъншуи са добри с това, че позволяват да се видят НА КАЧЕСТВЕНО НИВО проблеми, които те сами не са видели и извратили.

Моля прочетете баснята на Крилов “Мармозетка и очила”, тъй като за нас ще бъде много по-лесно и продуктивно да обсъждаме по-нататъчните въпроси, в това число и по фъншуи.

Специално повтаряме - На всеки от плановете има свои енергии и те могат да имат достатъчно съществени изкривявания, на обединени в едно, с отчитане на всички планове, енергиите образуват равномерната картина на вечността. - Постарайте се да разберете, всякакви ти фъншуи с това са и вредни, че учат да придърпвате одеялото към себе си, при това без да разкриват, че след това действие следва удар по носа според закона на противотежестите и второ, не предпазват човека от попадането в безизходни ситуации. Този който, дори не се е замислил, а просто е започнал да прилага фъншуйските препоръки, по този начин блокира множество енергии и придърпва одеялото към себе си. Последствията са страшни. Във фъншуите често се среща информация за безизходни ситуации, но ние това и искаме да ви покажем - самите фъншуи са безизходни ситуации и всички заедно са огромна дупка с капан в нея. С капан, от който след това предстои да се измъквате и с алергии, и с болести, и с проблеми ... Това е разплатата за организирането на изкривявания в Пространството - този който създава изкривавания след това живее в тях, за да разбере и повече да не създава такива. Разберете - там където съм аз, всичко е за мен - а всичко което искам допълнително е кредити. Всеки е длъжен да се Учи да живее според подсказките, в Ритъма на Бог, без нищо да придърпва и без да напряга, а само да използва и развива. С пренареждането на мебелите може да се развие само капан, а истинското развитие става чрез благите мисли на човека насочени от начало към обучение по законите на Пространството, а след това към генериране. По какво фъншуй се отличава от кумирите? Ако искате да видите патологичен фъншуй отидете в Индия, там са се побъркали на тема кумири, има всякакви фъншуи, много повече от колкото в Китай или дори в Япония. Там за една парадна врата отговарят повече от сто богчета. Какво освен страха, води хората в ямата с капана? Гордостта. Гордостта да се считаш по-умен от Бог, видите ли Той нищо не прави за човека, заради Неговата небрежност се налага да се обръщаме към сто богчета да защитят врата от крадци, налага се всеки месец да се местят нощните кърнета, за да не се застоява миризмата в къщата. Би било смешно, ако не разбирате, до колко всичко това е тъжно, към какво води. На почитателите на фъншуи - днес вие с нищо не се отличавате от индийците с тяхната всеобща кумиризация - вие сте патологично заразени с гордост, считайки себе си за по-умни от Бог. Можете да считате, че ние директно ви обвиняваме в това. Ние съдим, но правим това със съда на законите на Пространството, говорещи - ПЪРВОРОДНИЯТ ГРЯХ ГОРДОСТ - отдалечава от Бог в ями и капани, и алегорията за Адам и Ева, за тези които отказват да разберат това, ще им се стори Рай. Ако човек не е поискал да разбере какво е това първороден грях, какво е това гордост, дори след статиите на Природоведите “Той е бил първи и за това влияе най-силно от всичко”, а продължава усилено да развива своята гордост и нейната втора половинка кумиризацията, значи е полезно да си спомни песента на Висоцки - “... и ако си тъп като дърво, то ще станеш боабаб, и ще бъдеш боабаб хиляда години, докато умреш”. Жестоко? Какво да се прави, ако с по-меко не те разбират. Нали Кармата също работи по законите на Пространството, аналогично - колкото повече зависим от гордостта става човек, толкова по-силно работят законите на противотежестите. Относно всякаквите фъншуи - те се явяват точно нагледно доказателство на това, как религиите, на базата на които те са създадени не виждат Вечността, а само всяка своята улица без изход.

Коментар от групата - Тръгвайки от тази гледна точка, може просто да живеем в палатки )))

Гледната точка не играе никаква роля за законите на Пространството, но пък в момента, в който човек започне да се отдалечава от Бог, у него се появява гледна точка. Законите на Пространството са Навсякъде и са Универсални, следователно на какъто и пример да ги проверявате, в какъвто и да е промеждутък от времето, по каквито и да е качества, в каквато и да е среда, навсякъде резултатът е еднакъв. Ако резултатът се различава, значи това не е Универсален закон, а в най-добрия случай локален - Правда, но не Истина. Емоциите са лъжа априори. И понякога в палатка може да се живее много по-Щастливо и да се Учи продуктивно, а не да се бяга от Бог, като се устройва свой уют и мирно се заспива с удоволствие.


Коментар от групата - Пренареждането на мебелите и/или устройването на уют у дома не винаги е фъншуй, в какво тук е гордостта?

Да получите основателно подсказки и да ги използвате, това разбира се не е фъншуй, и именно това е живот според подсказките, без конфликт и придърпване на одеалото. Ако се разместват мебелите без необходимост и подсказки, това също е проявление на гордост и също ще доведе до изкривявания. Към какви? В групата зададоха въпрос отностно мрежата на Хартман - премества той дивана, и неговата любима позиция ще попадне на мощен издигащ се ствол, но постоянно ще го боли главата,... ще тръгне той по доктори, докторите ще му кажат, че е заради болни тестиси, той ще се поизмъчи още и пак ще търгне по докторите, ще му отрежат тестисите, ще му мине главата, ще отслабне той по време на операцията и от вълненията, ще отиде при шивача да си шие нов костюм, ще го попита шивачът - вие на коя страна предпочитате да си слагате тестисите, на лявата или на дясната, ще се смути човекът, ще каже, вие сте професионалист, вие и решавайте, ще му отговори шивачът - не ви питам просто така, ако панталоните бъдат ушити неправилно, вас постоянно ще ви боли главата. А иначе нищо особено, всичко - на всичко, човекът преместил дивана, полежал на ствола на Хартман и с болна глава си купил грешните панталони, иначе нищо особено. А хроничният горделивец ще оспори - а къде тук е гордостта, или ще каже - ами тогава по-добре изобщо да не живеем. Извън законите на Пространството това не е живот, а мъка, който, колкото и да се опитва да докаже обратното, той просто не знае, какво е това - да живееш според законите на Пространството, да нямаш проблеми, да живееш без болка, той не знае, че Щастието може да бъде само с Бог, а конфликтът със законите на Пространството по никакъв начин не води към Щастие. На някой им трябва повече от един живот за да разберат това. Такива хора обожават да почитат понятията на стадото, но да плюят на законите на Бог - по-нататък сами ще разберете ли всичко?

Още веднъж - законите на Пространството се явяват Истина от всяка гледна точка. Ако разместването на мебелите без подсказки и необходимост се нарича проявление на гордост, в какво тук се проявява НЕ истината? Покажете моля. Всеки си прави изводите на базата на своето ниво на Съ-Знание. Ние писахме - “Ако се разместват мебелите без необходимост и подсказки, това също е проявление на гордост и също ще доведе до изкривявания.” - а това коренно се различава от лъжливия извод - “разместване на мебелите от гордост)))” - тъй като говори за това, че разместването на мебелите по подсказки, или по необходимост не е проявление на гордост. Лъжливите изводи идват отново от гордостта.

Коментар от групата - А симетрията в архитектурата и не само в архитектурата. Шестоъгълните кръгли здания? Куполите? Това опит на гордостта да получи кредит чрез измама ли е?

Коментар от групата - опит на гордостта да получи кредит? Какво ще кажете за пирамидите? Също ли са своеобразен фъншуй? Архитектурата е обширен въпрос - трябва да се разглежда всеки случай - каква цел е преследвал авторът, нали целите могат да бъдат както практични, така и естетически...

Коментар от групата - А полагането на резонансна мрежа при засаждането на Свещена Гора? Шестоъгълници с дължина на страната кратна на дължината на радиуса на Земята. Това не е ли фрактал? Планетарна кристална решетка. С фракталите съм на Вие - поправете ме, ако нещо... А самата свещена гора, какво представлява?


В своето време Е. Блаватска е успяла да се приближи до разбирането, как се е осъществявала приемствеността на цивилизациите, но не само не дала това в своите трудове, а и не е пожелала да поправи своите първоначални заблуди относно създаването на Ведите, които тя е поставяла в основата на ъгъла, над всички други писания. А във въпроса, как и от кого са се създавали Ведите, и в това число в самите им текстове, се крие много, което осветлява въпроса за строителството. Ако се изследва по-внимателно темата за напускането на Атлантида и реалните строители на египетските пирамиди, строителите могат да получат още по-силен удар. Ние няма да разглеждаме темата за Атлантите, тъй като дискусията по тази тема няма достатъчно твърда основа за да не прерастне в емоционална престрелка, но все пак, отчитайки известните данни от Е. Блаватска може да се обърне внимание на един аспект: Атлантите са били високо-агресивна цивилизация, за което само по себе си има много доказателства, в това число и това, че съвременните хора имат много по-плътни тела от нашите далечни предци. Веднага ще подчертаем - няма никакви основания да се говори, че цивилизациите са умирали безследно, а доказателства за обратното има, колкото си искате - Бог е любов и това, което се вижда между редовете на писанията, и днешните хора се явяват доказателство за приемственост, и главното - самите закони на Пространството доказват това. Атлантите са използвали своята агресия за поробване на другите форми на Планетата, по принцип всичко е същото, каквото правят хората сега, а още повече са правили във феодални времена. Всичко в Пространството е фрактално и самоподобно, а следователно ето ви извод, който всеки, искрено решил да се ориентира в себе си, а не просто да се поровичка в историята, може лесно да направи - колкото по-плътни са ставали хората на Планетата, толкова по-плътни строежи са използвали те, които се явяват фрактали на техните мисли!!!!! Толкова е просто да се направи такъв извод, дори без да се разбира качествената същност на фракталите. Атлантите са показали своята жестокост именно със строителството на пирамидите, които впрочем не са строени от египтяните, както считат “учените”. Египтяните вече са били слабаци и скалните рисунки за строителството на пирамидите са фикция. Най-голямото, на което са се оказали способни египтяните е с тухли да достроят няколко пирамиди и да ги превърнат в наказание за своите фараони. Арийците са били деца индиго, пречистени от множество плътни програми на предците, но и техните преки потомци, СТРОГО ПО ЗАКОНИТЕ НА ЖАНРА и главно по законите на Пространството, станали по-плътни от своите предци, станали по-мръсни от тях, и причината за това - потните, неизпрани чорапи стоят и вонят - се нарича научно холограма на предците. След като разберете темата за холограмите е значително по-лесно да не си правите кумири нито от шамбали, нито от акаши, нито от гори, нито от стени на плача, нито от... Хора, във вас говори наследството от не най-добрите предци, чиято холограма се явявате, вманиачили сте се на тема плътното, материалното, вманиачили сте се по пирамиди, градини, вместо да се очистите от това и по този начин ОЩЕ СЕГА да строите САМО ТЪНКИ ХОЛОГРАМИ на своето бъдеще, бъдещето на своите потомци, с работа над законите на Пространството. Това време така или иначе ще настъпи, за много чрез множество наказателни обиколки, а за тези, които днес се ориентират в историята за да се наУчат от нея, а не да се покланят, не отиват мислено в създаването на плътни холограми, ще настъпи Тънко бъдеще. Постарайте се да разберете - чрез мислите се строи собственото бъдеще и този, който мисли за кумири, каквито и да са те, за материалните съставляващи повече, от колкото за Тънките, той ОЩЕ СЕГА си строи каменни саркофази, за да стои в тях, като в затвор.. А този, който не заЦИКЛя в плътното, той ще живее без затвори, както са живяли родоначалниците на предишните цивилизации, пречистени чрез Квантовите преходи от наследството на техните предци. Напомняме - Квантовият преход не е панацея, той чисти, както и химическото чистене, на определена дълбочина на Съ-Знанието, а това, което е разкъсано или пропито с бетон, подлежи на утилизация и изпращане на наказателни обиколки. За какви свещени гори става дума? Вие можете ли да си представите СВЕТЛИНА във вид на плътни обекти, били те и дървета? Не сте ли се замисляли, че дървото, а още повече цялата гора създават сянка? Хора, осъзнайте се - свети не могат да бъдат нито човек, нито дърво, нито планина, нито дори място на плътната Планета - Светлината е отсъствие на сянка зад себе си, отсъствие на мърсотия, отсъствие на холограми, това е да бъдеш НАВСЯКЪДЕ И ВИНАГИ, но не някъде и още повече в плътна форма. Колкото по-малко човек вярва в това, толкова по-далече е той от Истинската Светлина.

Въпрос от групата - Същностите. Те заселват вече готовото жилище. А самият процес на въздигане (ремонт) на жилището? Мрежите на Хартман? Кюри? Разломи и темподобни обстоятелства? Как да реагираме на тях? И да реагираме ли? Васту, фъншуй, лозоходци... Да търсим ли специалисти? Сами ли да вникваме или да слагаме леглата на принципа: сложи го където пасне - да се премести не отнема много време...

Чистачката, след като дълго е наблюдавала, как хората в офиса пренареждат мебелите по компас, слагат огледала... се обръща с безмълвен въпрос към един от мениджърите - Ой Маряивановна, вие сте изостанала, сега е модерно всичко да се прави по фъншуй, ето и ние се замислихме, за да върнем предишните обеми на продажбите, да въведем фъншуй в офиса. - Миличък, да ти кажа, точно в това здание, преди революцията имаше публичен дом. Когато на тях не им вървяха нещата, те не местеха мебелите, а сменяха курвите и нещата веднага тръгваха към по-добро. А законите на Пространството са Универсални. Уважаващи себе си дами и господа - чрез поставянето на спойлери, полирани накладки, антени, на Запорожец, още на никого не се е отдало да направи от него Ферари. Още повече - ключът от сейфа, където лежат енергиите е необходим, не за да може всеки да ги краде и пуска за покупка на наркотици. С магия, а всички фъншуи са също магия на потенциалите на Пространството, може да се занимава всеки, тъй като Бог нищо не забранява. Възниква въпросът - вие чии енергии вземате от сейфа и за какви нужди ги пускате? Да допуснем, че сте могли сред множеството фалшиви фъншуйки да намерите подходящо ключе и сте откраднали чужда енергия, а след това? Ако бяхте взимали своята енергия, не би трябвало да търсите никакви ключета. Има Знания, Опит, които без достатъчно Съ-Знание, както с инженер Гарин, водят към Ада - а има такива, които намерени честно, насочени честно, без примеси от меркантилност, гордост, лъжливо Его, насочени не за създавене на оранжерийни условия за себе си, а за осигуряване процъфтяването на Бог. По отножение мрежите на Хартман, Кюри, разломите - живейте според законите на Пространството и вашият отговор на въпроса - а ти какво ще направиш със своята честност срещу убиец - ще бъде не с думи, а с действие - там, където съм аз, там всичко е за мен и нищо не е против мен. Който е престанал да се страхува от Бог, Той да бъде считан за подлец, за него ни фъншуй, ни мрежи, ни цунами, ни Квантови преходи не са страшни. Този, който днес, вместо да отива към Бог, се опитва ДА СЕ ЗАЩИТИ ОТ БОГ, или да краде от Него това, което не му принадлежи по право - РАЗБЕРИ - това е околовръстен път - и колкото по-рано се махнеш от него, толкова по-бързо ще свършат проблемите, няма да се необходимо да се губят сили нито за защита, нито за търсене - всичко ще бъде така, както ТРЯБВА ДА БЪДЕ по Пътя към Бог. Не от другите частици на Бог трябва да се боите, а от себе си. Не от вампиризъм от страна на другите трябва да се страхувате, а вие самите да не ставате вампири, крадци на чужди енергии.

Същностите? Не търсете и не си създавайте врагове и около вас ще има само приятели. Ако в дома ви е влетяла птичка, вие ще е убиете ли или ще я нахраните и с ДОБРО ще я пуснете? А ако навън е студено, то ще я приютите ли до топлите дни? Четете приказките на Пушкин, спомнете си - за щуката, вятъра, ябълката... спомнете си, как те хранили и консултирали Иванушка. Престанете да създавате напрежение, като изисквате от Бог, нали всяка същност е частица от Бог - Обичайте ВСИЧКО.

Няма коментари:

Публикуване на коментар